SIKÇA SORULAN SURULAR

1. Kredi Kartı ile Ödeme imkanımız varmı ?

Cevap: Hayır Şimdilik o imkanımız Maalesef yok.

2. Satın Aldığım Ürünü Elden Alma ve Parasını elden Ödeme imkanım varmı ?

Cevap: Önceden Görüşülerek Yer ve Zamanın ayarlanması kaydıyla Evet.

3. Satın Aldığım ve Ödemesini Yaptığım Ürün ne zaman Kargoya verilir ?

Cevap: En geç 3 gün içinde. Cuma günü satılan ürün  tatile denk gelmez ise Pazartesi kargoya verilir

Uzun Bayram Tatillerinde ise Tatilden sonraki ilk iş günü Ürün Kargoya verilir.

4: Satın Aldığım Ürün Hangi Karo ile gönderilir ve Ücreti ne kadar olur?

Cevap: Satın Aldığınız Ürün PTT Kargo ile gönderilir, Ücreti PTT nin Güncel Kargo Fiyatları üzerinden Uygulanır.

5: Başka Kargo Şirketleri ile Kargo Gönderilmiyormu, Gönderilmiyorsa neden ?

Cevap: Gönderilmiyor, Çünkü Konumumuz Müsait değil, PTT nin  Haricindeki Kargo Şirket veya Şubelerinin En yakını Bulunduğumuz yere 60 KM, Onlar gelmiyorlar, Bizde gidemiyoruz.

6. Satın Aldığım Ürünü geri İade edebilir miyim evet ise nasıl İade ederim ?

Cevap: Satın Aldığınız Ürün Sattığımız ürünün birebir aynısı olması Kargo ücretini ve Hasıl olabilecek diğer Masrafları Kendiniz ödemeniz kaydıyla, Hiçbir gerekçe göstermeden 14 Gün içinde iade edebilirsiniz.

7. Sattığınız Ürünler Sahtemi yoksa Gerçek mi (Orijinal) ?

Cevap: Sattığımız Ürünlerin Açıklamalarında Simülasyon,Sahte veya sahte olabilir vb. gibi ifadeler Bulunmuyorsa o ürün 100/100 Gerçektir, Orijinaldir, Şüpheli ürünlerde Mutlaka notumuz olur.

8. Satın Aldığım Ürünlere Fatura Kesiliyor mu Evet ise KDV yi Kim ödüyor ?

Cevap: Evet Fatura Kesiliyor. KDV si Satış ücretlerine dahildir, Satın alan kişi postatarihi Sitesinden Satın aldığı ürüne KDV Ödemez.

9. Siteniz postatarihi.com  Sitesinde Üye Kullanıcılar Ürün Satabilir mi ?

Cevap: Şimdilik öyle bir Karar vermedik ama Düşünüyoruz, Talep Durumuna göre değerlendirerek bazı Üyelerimize Karşılıklı görüşerek Ayrıcalık tanıyarak Konumuzla ilgili Ürün Satmalarına onay verebiliriz.

Burada bulamadığınız Cevapları,

info@postatarihi.com

veya

postatarihi@hotmail.com

Adreslerinden 7/24 Sorarak öğrenebilirsiniz.